Wat kost het?

De administratieve handelingen die wij voor u verrichten verschillen per situatie. De prijs voor onze dienstverlening hangt niet alleen af van de hoeveelheid administratieve handelingen die voor u worden verricht, maar ook van de mate van complexiteit. Wij hebben erkende belastingspecialisten in dienst die u altijd kunnen helpen.

U kunt bij ons ook vooraf advies inwinnen over de fiscale aspecten van de aanschaf van een zonnestroominstallatie, zodat u vóór de aankoop al weet hoe de BTW in uw situatie uitpakt. Dit kan u zomaar een paar honderd euro of zelfs meer opleveren. Als wij het advies uitbrengen, krijgt u 50% korting op het geldende tarief als wij ook de administratieve werkzaamheden in het kader van de BTW-service voor u verrichten.   

Vooraf advies over mijn persoonlijke situatie

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Vooraf advies over mijn persoonlijke situatie

Wilt u vooraf duidelijkheid over uw situatie, omdat u bijvoorbeeld al ondernemer bent, een onderneming aan huis heeft, uw partner een onderneming aan huis heeft, u zonnepanelen op het huis van iemand anders wilt leggen of andere situaties, dan wij u een onafhankelijk advies geven over fiscale en juridische aspecten van de zonnestroominstallatie. 

De kosten voor dit advies zijn vooraf lastig in te schatten. omdat dit afhankelijk is van de persoonlijke situatie. Gemiddeld bedragen deze advieskosten € 165 (exclusief BTW). Deze BTW kan in nagenoeg alle gevallen worden teruggevraagd bij het terugvragen van de BTW op de aanschaf van de installatie. 

Besluit u ook bij de aanschaf van de installatie gebruik te maken te maken van de diensten van Maasrand Services, dan geven wij een korting van 50% op het tarief van de BTW-service. Het advies betaalt zichzelf dus voor een flink deel terug.  

© 2024 - Maasrand
Created by