Wat kost het?

De administratieve handelingen die wij voor u verrichten verschillen per situatie. De prijs voor onze dienstverlening hangt niet alleen af van de hoeveelheid administratieve handelingen die voor u worden verricht, maar ook van de mate van complexiteit. Wij hebben erkende belastingspecialisten in dienst die u altijd kunnen helpen.

U kunt bij ons ook vooraf advies inwinnen over de fiscale aspecten van de aanschaf van een zonnestroominstallatie, zodat u vóór de aankoop al weet hoe de BTW in uw situatie uitpakt. Dit kan u zomaar een paar honderd euro of zelfs meer opleveren. Als wij het advies uitbrengen, krijgt u 50% korting op het geldende tarief als wij ook de administratieve werkzaamheden in het kader van de BTW-service voor u verrichten.   

Mijn installatie wekt meer dan 10.000 Wp per jaar op.

Publicatie datum: 01-Jan-1970
Mijn installatie wekt meer dan 10.000 Wp per jaar op.

Als u niet-geïntegreerde zonnepanelen heeft aangeschaft of gaat aanschaffen, die meer dan 10.000 Wp per jaar opwekt of u wekt in totaal meer dan 10.000 Wp met u huidige installatie inclusief de uitbreiding, dan verrichten wij de volgende werkzaamheden voor u:

  • De registratie bij de Belastingdienst;
  • Het maken van een overzicht voor de door u verrichte voor de BTW belast levering van energie;
  • Het doen van de eerste (kwartaal)aangifte BTW;
  • Rekeningnummer doorgeven aan de Belastingdienst;
  • Aanvragen ontheffing bij de Belastingdienst;
  • Doen van eventuele andere (kwartaal)aangiften BTW in het kalenderjaar van aanschaf.   

Voor de werkzaamheden berekenen wij een vaste vergoeding van € 129,95 exclusief BTW. De hierop drukkende BTW verrekenen wij in uw aangifte BTW.

© 2024 - Maasrand
Created by