Direct aanvragen Op het Veld - Belfeld

Welkom bij Maasrand Services en van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw zonnestroominstallatie bij Op het Veld - Belfeld. Dit is een goede keuze en zeker ook als u gekozen heeft voor de BTW-service. 

Hieronder treft u een vragenformulier aan op basis waarvan wij voor u de zaken goed en efficiënt kunnen regelen, zodat zo snel mogelijk de teruggevraagde BTW op uw bankrekening wordt bijgeschreven door de Belastingdienst. De tot de BTW-service behorende werkzaamheden en voorwaarden hebben wij opgenomen in de Opdracht die u via deze link kunt bekijken.  

Na het invullen krijgt u van onze server direct een reactie ter bevestiging van de ontvangst van uw aanvraag. Controleer daarom de SPAM-map op uw computer als u deze reactie niet van ons ontvangt. Mocht u nog vragen hebben over de BTW-service dan kunt u ons ook via WhatsApp bereiken via ons nummer 085 - 0 16 16 60. Voor alle andere vragen kunt u contact opnemen met uw accountmanager van Op het Veld.

Wilt u het vragenformulier liever via een invulbare PDF invullen, dan kan dat via deze link. U kunt het formulier downloaden op uw computer en na het invullen opslaan en per mail naar ons sturen, inclusief de bijlagen. Hierbij moet u wel rekening te houden met een langere verwerkingstijd van uw aanvraag.  

Gegevens aanschaf zonnepanelen

Hier vult u het factuurnummer in van de aanschaf van uw zonnepanelen

Uw gegevens

Aanvullende informatie

Vraag A.

Vraag B.

Vraag C.

Vraag D.

Benodigde gegevens

Voor meerdere bestanden selecteer je alle bestanden tegelijkertijd
(Voorzijde met naam en bankrekeningnummer voor teruggave)
Je kan meerdere bestanden selecteren

Machtigingen

Ik ga ermee akkoord dat Maasrand Services als gemachtigde voor mij alle handelingen zal verrichten die nodig zijn om de BTW terug te vragen op de aanschaf van de zonnepanelen. Ik ontvang een mail van Maasrand Services op het moment dat zij het dossier willen sluiten, waardoor ik precies weet wanneer de dienstverlening eindigt. Ik zal alle correspondentie die de Belastingdienst rechtstreeks naar mij stuurt inzake de terugvordering van de BTW op de zonnepanelen, doorsturen naar Maasrand Services per post of per mail. Ik heb kennisgenomen van het proces zoals beschreven op deze website.

Bedrijfsnaam

* velden zijn verplicht

© 2024 - Maasrand
Created by